Aanvraag Energie Coaching

  Aanvraag voor een gesprek met een onafhankelijke energiecoach van Duurzaam Alphen-Chaam

  Ja, graag een gesprek over mogelijkheden van energiebesparingen in mijn huis / woning. De energiecoach komt bij mij thuis op bezoek voor een vrijblijvend gesprek. In verband met de veiligheid (Corona) doen wij dit onder inachtnemning van de RIVM adviezen.

  De gesprekken over energiebesparingen worden uitgevoerd door een vrijwilliger / energiecoach uit onze gemeente in samenwerking met het burgerinitiatief Duurzaam Alphen-Chaam. De vrijwilliger is ca. 3 uur met uw woning bezig (gesprek met u ca. 1 - 1,5 uur). De werkzaamheden van de energiecoach zijn op dit moment voor de aanvrager gratis.

  Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Duurzaam-Alphen Chaam voor het vastleggen van mijn gegevens.
  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief van Duurzaam Alphen-Chaam


  Wat kunt u van een gesprek over energiebesparing met een energiecoach verwachten?

  • Een vrijblijvend en onafhankelijk gesprek over uw eigen plannen en ideeën, over uw specifieke situatie in uw huis. Dit kan u oriëntatie bieden.
  • Een rondgang door uw woning met een terugkoppeling door de energiecoach.
  • Een lijst van mogelijke energiebesparende maatregelen (ook isolatiemaatregelen) op basis van de inschattingen door de energiecoach. Dat kan u helpen om een focus aan te brengen.
  • U ontvangt een goede eerste indicatie over de omvang van mogelijke energiebesparingen, de bijbehorende kosten en de terugverdientijd. Dit na het zelf invullen van enkele gegevens vanuit het door ons gratis beschikbaar gestelde “Hoom-dossier”.
  • Een aantal tips en kleine maatregelen, die geen of weinig geld en moeite kosten.
  • Algemene informatie over subsidiemogelijkheden en hulp bij het zoeken van financiering.
  • Een vertrouwelijke omgang met uw situatie en gegevens.

  Wat u niet mag verwachten is een energieadvies door een professional. Zoiets kunnen alleen gecertificeerde energieadviseurs waarborgen op basis van een gedegen bouwkundig onderzoek.

  Disclaimer: Alle diensten en beschikbaar gestelde informatie door de energiecoach en daarmee verbonden door Duurzaam Alphen-Chaam (Stichting Ace) zijn vrijblijvend en zonder directe of indirect afgeleide rechten of verplichtingen te verstaan. Hieruit kan geen enkele aansprakelijkheid afgeleid worden. De huis- / of woningeigenaar blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het doen of laten.