Leveranciers

Wij kunnen u helpen bij het vinden van geschikte leveranciers voor de verduurzaming van uw woning of huis.


Installatiebedrijven voor zonnepanelen
Inmiddels zijn er heel veel aanbieders op de markt die zonnepanelen op het dak kunnen zetten. Daarbij is het wel van belang dat u een goede keuze maakt. Zonnepanelen gaan normaal zo’n 15 – 20 jaar mee. De kwaliteit van het product zelf en ook de vakmanschap bij het plaatsen en bij het latere onderhoud / service zijn criteria, die u naast de prijs mee zou moeten nemen. Zo adviseren wij dan ook alleen vakkundige bedrijven uit de lokale omgeving.

Zoekt u ondersteuning bij het vinden van een installatiebedrijf voor zonnepanelen? Wij helpen u verder!!

Vakspecialisten voor de isolatie van dak, gevel en vloer
Veel bedrijven kunnen u helpen bij verbouwingen, waarbij ook isolerende maatregelen van pas komen. Wilt u doelgericht uw gevel, spouwmuur of dak na-isoleren dan komt u snel terecht bij regionale aanbieders. Deze zijn gespecialiseerd en vakkundig. Denk er aan dat een slecht uitgevoerde isolatiemaatregel grotere problemen kan veroorzaken, zoals schimmel en vocht.

Zoekt u ondersteuning bij het vinden van een vakspecialist isolatie? Wij helpen u verder!

Glashandel en kozijnbouw
Ook bij de vervanging van eenvoudig glas door HR++ glas of zelfs tripel glas is vakmanschap gevraagd. Past het nieuwe glas wel in de bestaande kozijnen, zitten de kozijnen er goed in of is er sprake van koudebruggen? Dit zijn vragen die alleen mensen met veel ervaring en kennis kunnen beantwoorden. De vervanging van glas is in verhouding relatief duur, samenwerken met een goed bedrijf is dus erg belangrijk.

Heeft u concrete plannen en bent u op zoek naar een goede leverancier, dan kunnen wij u verder helpen!