Nieuws

Lees het laatste nieuws hieronder:

Energiecoaches gezocht!

Energiecoaches gezocht!

  Geplaatst op 15 januari 2020

Heb je zin om met woningeigenaren over hun specifieke mogelijkheden voor energiebesparing te sparren? Wil je graag een training volgen en bijgespijkerd worden over de basics van bouwkunde en installatieopties (isolatie en energie/ warmte)?  Leren hoe je een gesprek aan de “keukentafel” voert en waarom alleen al de juiste omgang met energie zo veel kan betekenen ? Daarvoor hoef... Lees verder »

Succesvolle informatiebjeenkomsten!

Succesvolle informatiebjeenkomsten!

  Geplaatst op 19 oktober 2019

Het burgerinitiatief Duurzaam Alphen Chaam presenteerde zich in september en oktober 2019 aan een breed publiek. Daarbij werden o.a. de plannen voor de komende tijd belicht. De burgers willen samen gaan werken aan de lokale energietransitie. Dit betekend dat wij energie willen besparen en overschakelen naar lokaal opgewekte groene energie. Iedereen kan voor zich zelf beginnen. Gezamenlijk kunnen... Lees verder »

Het energieloket is open

Het energieloket is open

  Geplaatst op 26 juli 2019

Op zoek naar algemene en lokale informatie over energie en over de vraag wat je zelf kunt doen? Het Energieloket geeft goede antwoorden. Sinds kort is ook meer informatie over Alphen-Chaam beschikbaar. Ook kun je via een HuisScan gratis een eerste advies krijgen, met welke maatregelen je in je eigen huis van start kunt gaan. Energieloket.nl is een initiatief van Bespaar... Lees verder »