Nieuws

Lees het laatste nieuws hieronder:

Succesvolle informatiebjeenkomsten!

Succesvolle informatiebjeenkomsten!

  Geplaatst op 19 oktober 2019

Het burgerinitiatief Duurzaam Alphen Chaam presenteerde zich in september en oktober 2019 aan een breed publiek. Daarbij werden o.a. de plannen voor de komende tijd belicht. De burgers willen samen gaan werken aan de lokale energietransitie. Dit betekend dat wij energie willen besparen en overschakelen naar lokaal opgewekte groene energie. Iedereen kan voor zich zelf beginnen. Gezamenlijk kunnen... Lees verder »

Samenwerking met Buurkracht van start

Samenwerking met Buurkracht van start

  Geplaatst op 26 juli 2019

Buurkracht weet hoe wij de kracht van buren, buurten of wijken kunnen bundelen. De kracht om de buurt groener, veiliger, beter of gezelliger te maken. Door het zelf vanuit de burgers op te pakken en er een succes van te maken. Dat het werkt heeft Buurkracht door vele projecten al vaak bewezen. Wij als initiatief willen graag gebruik maken van de... Lees verder »

Het energieloket is open

Het energieloket is open

  Geplaatst op 26 juli 2019

Op zoek naar algemene en lokale informatie over energie en over de vraag wat je zelf kunt doen? Het Energieloket geeft goede antwoorden. Sinds kort is ook meer informatie over Alphen-Chaam beschikbaar. Ook kun je via een HuisScan gratis een eerste advies krijgen, met welke maatregelen je in je eigen huis van start kunt gaan. Energieloket.nl is een initiatief van Bespaar... Lees verder »