Laat nu de warmtescan (gratis) doen en weet hoe je energie kunt besparen!

  Geplaatst op 5 november 2021

De dagen worden weer kouder en het warmte verschil tussen onze woonruimte en de buitentemperatuur neemt toe. Dit is een goed moment om met behulp van een infrarood warmtebeeld camera na te gaan waar in de woning sprake is van zwakke plekken. Zwakke isolatie of ook kieren en naden zijn de plaatsen waar de warmte verloren gaat, resp. de koude naar binnen trekt. Met een warmtescan kunnen onze buurt energiecoaches in deze tijd van het jaar deze plekken zichtbaar maken. Maak er gebruik van!

Gezamenlijk met de bewoner bekijkt de buurt energiecoach wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen. Elke woning is anders en het is altijd maatwerk. Een vrijblijvend gesprek aan de keukentafel is dus een goed vertrekpunt om een plan te maken hoe de woning verduurzaamd kan worden. Dit levert de bewoner nieuwe inzichten op, maar kan ook een bevestiging zijn van de eigen gedachtes  – wat zeker ook waardevol is!

Vraag nu de warmtescan voor je woning aan en verbind dit met een energiecoachgesprek. Door de financiële ondersteuning van onze gemeente Alphen-Chaam hebben wij actueel de mogelijkheid om gesprekken gratis voor de bewoners te doen (normaal betaald de bewoner € 25 vrijwilligersvergoeding voor de energiecoach).