Energiebesparing helpt dubbel: geld besparen en verduurzamen

Je eigen huis verduurzamen is goed voor u portemonnee en voor het milieu. Er zijn maatregelen die geen geld kosten en toch veel kunnen opleveren. Het is zeker verstandig om goed naar de verhoudingen tussen besparingen en investeringen te kijken. Neem daarbij ook mee dat een verduurzaamd huis uiteindelijk aan (verkoop-) waarde wint. Een belangrijke rol speelt ook de winst van een verbeterd gezond woonklimaat. Aan u de keuze! Maar wat is wijsheid?

energieadvies-huis
verloop klassieke energiebesparing

Een gesprek over opties van energiebesparingen in uw woning helpt u op de weg!

Zelf goed informeren over de beste opties en mogelijkheden. Websites zoals die van Milieucentraal.nl, VerbeterJeHuis.nl of Regionale Energieloket kunnen u helpen de eerste stappen te zetten. Gesprekken met mensen voeren die al duurzaam bezig zijn gewest met hun eigen woning dragen  ervaringen uit de praktijk bij.

De energiecoach van Duurzaam Alphen Chaam geeft structuur en oriëntatie!
Wij van Duurzaam Alphen Chaam bieden u de mogelijkheid een van onze energiecoaches aan te vragen. Deze energiecoach is uit uw buurt of wijk en geeft u een goede oriëntatie van de mogelijkheden die bij uw huis of woning en in uw huidige situatie van toepassing kunnen zijn. Vrijblijvend en onafhankelijk!

Vraag hier een gesprek over energiebesparing door onze energiecoach aan! Wij nemen met u contact op en bespreken hoe wij dit verder aanpakken.