Volop mogelijkheden voor energieopwekking en energiebesparing in de komende maanden!

  Geplaatst op 11 augustus 2020

Woningen die in de zomer snel te warm worden door de hitte buiten, verliezen zeer waarschijnlijk juist in de winter te snel warmte. Een goede isolatie en ventilatie in de woning is dus altijd van belang voor een goed binnenklimaat en lage energiekosten.  Als u hierover verder wilt nadenken en mogelijk aanpassingen wilt maken, kan een van onze DAC-energiecoaches uit onze gemeente u graag verder helpen. Vraag hier uw gesprek aan.

Dit is nog niet alles. Onze gemeente organiseert op 17 september gezamenlijk met het Regionale Energieloket een online informatiebijeenkomst over een collectieve inkoop zonnepanelen (meld u hier aan). Zelf energie opwekken op je eigen dak is zeker een verstandige keuze. Actueel ontvang je nog steeds de BTW terug van de Belastingdienst en het behaalde rendement met eigen panelen zal bijzonder attractief zijn.

U kunt zich ook nog steeds inschrijven om een offerte aan te vragen voor een spouwmuur- of vloerisolatie. Ook is de waardebon van € 35 nog steeds beschikbaar voor de aankoop van kleinere energie bespaar maatregelen (op=op). Ga hiervoor naar de website van het Regionale Energieloket.